Kirjoittajasta

Olen 92-syntynyt suomalainen kauppakorkeaopiskelija. Ensimmäiset osakesijoitukset tein 2013 keväällä, kun ostin Fortumin papereita vähäisillä pyörylöilläni. Siitä lähtien olen rohmunnut osakkeita aina, kun rahkeet ovat siihen riittäneet. Tyyliltäni olen kärsivällinen arvosijoittaja, ja ihailen Benjamin Grahamia ehkä kaikista eniten. Intelligent Investor ja Security Analysis löytyvätkin kirjahyllystä. (Ei, en jaksanut vähentää verotuksessa vaikka olisin voinut.)

Tämän blogin olen perustanut lähinnä huvikseni omaksi sijoituspäiväkirjakseni. Tarkoitus on, että kun kirjoitan tänne ylös, miksi olen jotain osaketta hankkinut, on helpompi pitää pää kylmänä kun markkinat heittävät kuperkeikkaa. Jos joku muu itseni lisäksi kokee blogini lukemisen mielenkiintoiseksi, se on erittäin tervetullutta!

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa joukkoon tummaan!
  Lisäsin blogisi seurantaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Sinunkin blogissasi on ihan mielenkiintoinen kirjoitus Asposta. Meinasin itseasiassa mennä samointein tulittamaan ostoa, kunnes muistin periaatteeni, että on pakko tehdä itse omat analyysit. Voisin kuitenkin perehtyä tarkemmin Aspoon ja Aspon arvostustasoihin. Olen perinteisesti kuitenkin karsastanut noita konglomeraatteja, mutta jos tarpeeksi halavalla lähtee...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.